Dryga och bortskämda brudar.

När man spelar ute på klubbar så får man vara med om både det enda och det andra, och både roligt och irriterande. Man får framförallt träffa en hel del fulla människor och allt var det innebär. Här är den tydligaste observationen från helgen:

Det finns en typ av tjejer som är svinjobbiga. Det är svenska, bortkämda, snygga tjejer med medelklassbakgrund som precis har börjat gå ut på vettiga ställen. De är så sjukt vana med att får exakt ALLT som de någonsin har velat ha – vare sig det gäller prylar, killar eller resor. Föräldrarna har glatt betalat allt som de har velat ha, och deras verklighet är baserad kring detta. När de då kommer upp till DJ:n och önskar en låt så kan de inte ta ett nej. De blir helt ställda. (Även om de önskar typ Rednex, Carola eller Macarena.) Och reagerar alltid aggresivitet och attityd. De har helt enkelt aldrig hört ordet nej och vet inte hur man tar ett nej. Det roliga/tragiska är att de aldrig vet vad de ska säga och därför alltid gör bort sig så sjukt mycket. Självklart är jag också extra taskig då och skrattar dom rakt i ansiktet, och det är ju inte så schysst, men kom igen… Om du känner igen dig i beskrivningen – styr upp dig tills vi ses nästa gång!

Annonser

2 svar to “Dryga och bortskämda brudar.”

  1. Människor överhuvudtaget som ska önskar låtar är pinsamma. Speciellt när de är så borta att de önskar Tomas Ledin när man har spelat elektronisk musik hela kvällen…..

  2. Grandmaster flashminne Says:

    Jag gillar ändå DJ Large’s sätt att hantera idioter som springer fram till hans bås när han spelar skivor haha :

    ”Jag kommer ihåg att jag örfilade en kille som kom fram och önskade Ronny och Ragge. Gav han en rejäl örfil och spottade honom i ansiktet.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: