Ni måste skämta!

spotify_logo

Har ni lagt märke till alla dessa tribute-låtar på Spotify..? Det är typ insjungna karakoe-versioner av kända låtar som av någon outgrundlig anledning finns med i biblioteket. Några av dem låter helt okej (som en riktigt bra karaoke), men när det kommer till att rappa är dem heeelt ute och cyklar. Kom igen! Om ni ska göra en tribute-version kan ni väl i alla fall hitta någon som kan rappa i takt?! Och vad är grejen med den brittiska accenten på amerikanska låtar? Jay-Z verkar vara en av dem som är värsta drabbad…

Jag har i alla fall slängt ihop en jättekort lista med några tribute-veriosner som är så dåliga att man dör lite inombords när man lyssnar på dem. Men det kan vara underhållande, så ni borde testa i alla fall! Lyssna på min spellista Ni måste skämta här!

Hollywood BoulevardJay-Z verkar var en av dem som är värsta ”drabbade”. Personer som imiterar hono låter som en riktigt idiot. Lyssna på första versen på Heart of the City och hans vers på Crazy in Love. Priceless!

Annonser

3 svar to “Ni måste skämta!”

  1. Detta var verkligen hemskt!! Fy fan för dom!!!

  2. HAHA! Hörde Eminem-låtarna. Den var nästan värre än Jay-låtarna (speciellt imitationen i Lose Yourself)!

  3. Ja det här var helt sjukt. Har sett tribute låtarna på spotify men inte orkat lyssna på dom. Nu vet jag varför, hahaha… Vilka mongon det finns!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: